Rouwbloemwerk

Als iemand die je lief is overlijdt, is dat een verdrietige ervaring. In het rouwproces kan veel troost uitgaan van kleine dingen, een gebaar, een symbool, een mooi gedicht. En zo is het ook met rouwbloemwerk. Bij het maken van rouwbloemwerk streef ik ernaar het unieke, het eigene, van de overledene op een sprekende manier uit te beelden. Dat maakt het persoonlijk rouwbloemwerk uniek en krachtig.

Voor het maken van uw rouwbloemwerk luister ik goed naar uw wensen. Dat kan in een persoonlijk gesprek, dat bij u thuis kan plaatsvinden. Samen zoeken we naar een persoonlijke sfeer, kleur, bloemen, vorm en uitstraling. Vervolgens maak ik het rouwbloemwerk voor u met grote zorg en lever het af op een adres naar uw keuze.

U kunt er ook voor kiezen het rouwbloemwerk onder begeleiding zelf te maken. We werken dan samen een plan uit. Ik verzamel de gewenste benodigdheden en we gaan op een door u gekozen locatie aan de slag. Onder begeleiding maakt u dan een mooi rouwbloemstuk, waarin u zeker ook persoonlijke items kunt verwerken. Veel mensen hebben al ervaren dat dit enorm bijdraagt aan de rouwverwerking.

Bent u begrafenisondernemer? Dan kunt u persoonlijk rouwbloemwerk bij mij bestellen. In het persoonlijk contact met de familie kunt dan aan de hand van een vragenlijst de wensen en ideeën ten aanzien van het rouwbloemwerk opnemen en bestellen. En ook voor u lever ik het rouwbloemwerk af op een adres naar uw keuze.

Collage Rouwbloemwerk 2

 

Klik op de foto’s voor een impressie van het Rouwbloemwerk van The Styling Company.

Home