Actueel

The Styling Company creĆ«ert heel bewust momenten om – los van de waan van de dag – mooie en leuke dingen te ondernemen. Een Open Atelier, een expositie, een deelname aan een beurs, een reeks thematische avonden. ZO houden we de mogelijkheden rijk en overvloedig. Hieronder vind je een actueel overzicht van de activiteiten van The Styling Company.

Funeral Festival, 10 en 11 juli, Tuinen van Appeltern

Het bloemwerk van The Styling Company is te zien in de stand van Amelius op het Funeral Festival dat op zaterdag 10 en zondag 11 juli plaatsvindt in de Tuinen van Appeltern. Klik hier voor meer informatie over dit festival

Funeral Fair Festival

Wil je zien hoe wij ons op het Funeral Festival presenteren? Klik dan hier voor een visuele impressie.

Verweef je Verlies, thema avonden voor rouwverwerking, nazomer 2021 (data volgen)

Na de zomer gaan we weer een reeks thema avonden “Verweef je Verlies’ plannen. In een unieke samenwerking met Maria de Greef, van Bureau Maria de Greef bieden we jou de mogelijkheid je verlies te verweven met behulp van bloemen. Tijdens drie op elkaar aansluitende avonden praten we in de geborgenheid van een kleine groep met elkaar, inspireren we elkaar, delen we verhalen en werken we ook letterlijk met onze handen aan het rouwproces.

Voor meer informatie klik hier.

Open Atelier van The Styling Company, najaar 2021 (data volgen)

In het najaar van 2021 organiseren wij weer een Open Atelier, waar we je van harte uitnodigen voor een kijkje in de keuken. We werken hiervoor samen met leuke kleine creatieve bedrijven. Dus er valt hier heel veel moois te zien en te kopen. Wat te denken van bijvoorbeeld prachtige bloemdecoraties van The Styling Company, of ambachtelijk houtdraaiwerk van TSC Woodcraft, of bijzondere keramieke creaties?

Voor een impressie van het voorgaande Open Atelier in april, ter gelegenheid van Moederdag 2021, klik hier.

HOME

Volg mij op social media