Natuurlijk afscheidsbloemwerk

Inspiratie voor de natuurbegraafplaats

Persoonlijk afscheidsbloemwerk is als een boek gevuld met persoonlijke verhalen, liefdevol uitgebeeld met bloemen. De mooiste voorbeelden van natuurlijk afscheidsbloemwerk heb ik verzameld in een prachtig boek. Klik op het plaatje hieronder om meteen de voorbeelden te zien; stuk voor stuk mooie uitbeeldingen van natuurlijk afscheidsbloemwerk dat iets met je doet.

Uw vader, moeder, partner, zoon of dochter. Uw beste vriend of vriendin, oom, tante of ander familielid. Ieder mens heeft iets eigens, elk mens is uniek. Bij het maken van afscheidsbloemwerk streef ik ernaar dat unieke, het eigene, van de overleden persoon op een sprekende manier uit te beelden.

Het bloemwerk kan groots zijn, weelderig of kleurig. Maar ook sober, subtiel en klein. Alles kan en alles mag. Want juist dát geeft uiting aan het eigene van de overledene en dat maakt het bloemwerk uniek en krachtig. Het geeft u als nabestaande een gevoel van herkenning en troost en daarmee zorgt het mogelijk voor een stukje steun in het rouwproces.

Ik kom bij u om naar u te luisteren, in te leven en aan te voelen. We gaan in gesprek over uw dierbare, we hebben het over ideeën en wensen met betrekking tot het bloemwerk. Met de informatie en ideeën die ik heb opgedaan ga ik voor uw geliefd persoon nog één keer iets heel moois maken. Zo ontstaat er een unieke, creatieve en persoonlijke uitbeelding passend bij u en uw dierbare. Ook is het mogelijk om uw afscheidsbloemwerk via uw uitvaartondernemer bij mij te bestellen.

De mooiste voorbeelden van natuurlijk afscheidsbloemwerk heb ik verzameld in een prachtig boek. Klik hier om dat boek eens rustig door te bladeren.

Uw persoonlijke bloemwerk wordt met zorg aandacht en liefde gemaakt.
Hartelijke groet,
Anneke

HOME

Volg mij op social media