Reviews

Wat anderen over ons vertellen

Een betoverende tuin

“We wilden een mooi en persoonlijk afscheid van onze 7-jarige dochter. We kozen voor twee verschillende afscheidsmomenten, de ene met alleen kinderen (en een ouder) en de andere alleen met volwassenen. (Mede ingegeven door de maatregelen rondom Covid-19.)

We wilden een sprookjesachtig afscheid in intieme sfeer in onze eigen kleine tuin. Via onze uitvaartverzorger kwamen we in contact met Anneke van The Styling Company. Anneke is een uurtje bij ons thuis geweest waarin we een fijn gesprek hadden over onze dochter en onze wensen rondom het afscheid. Twee dagen later kwam Anneke onze tuin omtoveren. Het was prachtig! Een bloemenzee, een vlindermuur, onze prachtig opgebaarde dochter omringd door bloemblaadjes en nog meer bloemen, een klein zitgedeelte voor de kinderen waar van alles te ontdekken en te zien was en een boom die tijdens de ceremonie werd omgetoverd tot herinneringenboom. Het was onze tuin die betoverd was en daarmee alle genodigden betoverde. Anneke heeft precies onze dochter weer gegeven in het verhaal van onze tuin, tot in de kleinste details. Alles klopte.

Afscheid nemen van je kind kun je maar één keer doen. We kijken met veel trots en verwondering terug op dit afscheid. We voelen nog steeds die betovering als we aan het afscheid terugdenken.”

Warme groet,
Ellis en Ed, augustus 2020

(klik op de foto’s voor het mooiste resultaat)

Zelf gemaakt

‘Via via kwamen wij in contact met Anneke voor het maken van een bloemstuk voor onze overleden moeder. Ik was verrast toen zij opperde dat wij ook konden meehelpen.
En wat was het bijzonder om te doen! Onder deskundige begeleiding van Anneke hebben mijn zus en ik het stuk gemaakt. Ik heb nooit geweten dat een bloemstuk zoveel persoonlijkheid van een overledene kan uitstralen! Anneke, bedankt hiervoor!”

Moniek Biezeman, oktober 2020

(klik op de foto’s voor het mooiste resultaat)

Diep geraakt

“Anneke, je hebt ons diep geraakt met het bloemstuk wat je voor mam gemaakt hebt. De verwerkte bloemen staan voor zoveel symbolen in ons gezin. Het was in een woord prachtig. De beschrijving van het bloemstuk heb ik ook doorgestuurd naar mijn zussen. Deze beschrijving bewaren wij bij alle brieven en kaarten en vinden dat een mooie herinnering aan mams afscheid. Vorige week zaterdag zijn we terug gegaan naar het graf en hebben daar de bloemen verzorgd. Van het bloemstuk hebben we een boeket gemaakt en teruggeplaatst bij het graf.

Nogmaals hartelijk dank voor je aandacht, het prettige gesprek en de prachtige bloemen.”

September 2020

(klik op de foto’s voor het mooiste resultaat)

HOME

Volg mij op social media