Woodcraft

Ambachtelijk houtdraaiwerk

Stijlvol, origineel en puur. De handgemaakte WOODCRAFT van The Styling Company heeft een mooie, authentieke look en feel over zich. Dat maakt het zo fijn om deze houten kunstwerkjes aan jezelf of aan iemand anders cadeau te doen en je woning en je werkplek extra sfeer te geven.

WOODCRAFT is gemaakt van mooie stukken hout die wij inkopen bij bijvoorbeeld hoveniers, particulieren en werkplaatsen. Inmiddels hebben we er een goede neus voor gekregen en komt er regelmatig een leuk partijtje hout op ons pad. En soms duurt het even voordat we onze voorraad weer kunnen aanvullen. Deze ongedwongen werkwijze is bewust onderdeel van ons concept: meegaan met de flow en open staan voor wat zich aandient. Om die reden werken wij dan ook zowel met vers hout, als met droog hout en alles ertussenin. Soms ligt het hout al een poosje in een tuin en dan ontstaan er de mooiste tekeningen in het hout. “Slaap” heet dat. Vooral bij beukenhout is dat heel mooi. Houtdraaiers zijn er gek op.

WOODCRAFT van vers hout is als een klein avontuurtje, waarin je van dichtbij kunt ervaren hoe de natuur haar werk doet. Laat je maar verrassen door de natuur! Het is prachtig om te zien hoe een stuk uit vers hout kan vervormen en scheuren als het opdroogt. Iedere dag is het weer een beetje anders en uiteindelijk heb je een prachtig organisch kunstwerkje, wat letterlijk uniek is. Dus woodcraft van vers hout gaat zeker scheuren, alleen weet je van te voren niet hoe. Dat is nu juist de ‘beauty of imperfection’. En er is nergens ter wereld een tweede exemplaar van wat jij in je kamer hebt staan.

WOODCRAFT van droog hout is echt een blijvertje. Zoals je hem koopt, houdt die zijn vorm. Ook bij de droge werkstukken laten we vooral de kracht van de eenvoud voor ons werken. Mooie sierlijke vormen met een onbevangen aardse touch.

Met WOODCRAFT geef je de styling in je woning, je kantoor of bijvoorbeeld je atelier een esthetische basis, die je steeds weer op een andere manier kunt aankleden.

Meer informatie? Neem gerust even contact op! Naar de contactpagina.

TSC Woodcraft
Overvloed aan vorm

Meer informatie? Neem gerust even contact op! Naar de contactpagina.

HOME

Volg mij op social media